Social Icons

Организиране на романтична почивка за Свети Валентин


Наближава „Свети Валентин” и, е редно да помислите как ще изненадате половинката си за празника. Ако искате да направите нещо по-специално и запомнящо се от традиционното – романтична вечеря и нощувка в хотел, то един от вариантите, е да заведете любимия/та на почивка на някое красиво и уединено място, където ще се отдадете един на друг.
Преди да се заемете с организирането на почивката, трябва добре да помислите върху някои много важни неща, които могат да я превърнат в незабравим общ спомен. Първото нещо, за което трябва да помислите, е кое място ще посетите. Най-добре изберете място, което Вашата половинка винаги си, е мечтала да посети, но поради една или друга причина все още не, е успяла да сбъдне желанието си. Безспорно това, е най-добрия вариант, но ако поради финансови причини не можете да си позволите да заведете половинката си на това място, то това не трябва да Ви отказва от намеренията Ви. При това положение, по-добре заведете половинката си на място, където ще може да й осигурите абсолютно всичко, което пожелае, отколкото да отидете в желаната дестинация и да мизерувате.
Другото нещо, за което трябва да помислите, когато организирате романтична почивка, е как ще изненадате половинката си. Все пак не отивате на обикновена почивка, за да разглеждате забележителностите на града. Постарайте се да осигурите максимално много забавления на половинката си и да не я оставяте да скучае. До голяма степен това зависи и от мястото, което сте избрали за почивка. Предвид сезона, най-подходящото място за целта, е планината. Сама по себе си тя разполага с абсолютно всички предпоставки за романтична почивка – тиха и спокойна обстановка, изключителна природа и куп възможности за развлечения. У нас има няколко планински курорта, които биха отговорили напълно на Вашите очаквания за романтична почивка. Така, че избора, е изцяло Ваш – дали ще бъде Банско, Боровец или Пампорово, е без значение, който и курорт да изберете, трябва да бъдете сигурни, че ще получите това, за което сте си платили.

Организиране на романтична почивка за Свети Валентин

Да приемем, че сте решили да заведете половинката си на романтична почивка в планината. Както споменахме вече, от изключителна важност, е да си направите план или поне да имате едно наум за това какво ще правите на почивката. Избягвайте дългите и скучни обиколки на местните забележителности. Разбира се, може да разгледате някои от най-интересните места в града, но не трябва цялата Ви почивка да премине като туристическа обиколка.
Ако нямате ясен план за действие, то ето няколко съвета за това как може да премине деня Ви и същевременно да задоволите всички желания на половинката си. Сутринта може да покарате ски или да се отдадете на спа удоволствия в хотела или някой от спа центровете в курорта. След което може да се разходите из града и да разгледате забележителностите му. Следобядът пък може да го прекарате в някое кафене или на шопинг в някой търговски център. Вечерята задължително трябва да бъде в изискан ресторант, в който обстановката да бъде повече от романтична. Най-голямата изненада трябва да оставите за след вечеря, когато се приберете в апартамента и половинката Ви бъде очарована от старанието, което сте положили, за да създадете подходящата обстановка за празника. За целта може да се договорите с управителя на хотела, който да Ви гарантира, че стаята ще бъде подготвена подобаващо за „Свети Валентин”.

 

Sample text

Sample Text

Sample Text